sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Tervehdys täältä taustabändin kitaraosastolta.

Omasta puolestani voin sanoa, että bändin harjoittelut ovat sujuneet tuskattomasti ja materiaalia on syntynyt joka kerta lisää ja lisää. Luovuuden virtamme on sykkinyt sellaisella tavalla, että kaikki näytelmässä kuultu musiikki on nyt originaalia tavaraa. Tämä ei ollut alunperin tarkoituksena, mutta parempi näin.

Bänditoimintaan tottuneelle soittajalle näytelmän musiikin tekeminen ja harjoittelu ovat olleet hieman tavanomaisesta poikkeavaa toimintaa. Haasteet ovat yllättäviä, kun toinen silmä katsoo kitaran otelautaa ja toinen näyttämön tapahtumia. Keskittyminen pitää jakaa musiikin ja näyttämön tapahtumien kesken tasan, ja samalla on muistettava oma pienimuotoinen rooli. Kaikki tämä on lopulta mielenkiintoista ja mukavaa.

En haluaisi kerskailla, mutta tunnen ylpeyttä siitä, että näytelmän kaikki osa-alueet aina käsikirjoituksesta lähtien ovat opiskelijoiden omaa tuotantoa. Tämä tulee myös näkymään lopputuloksessa, joka näyttää ja kuulostaa Savonlinnan opiskelijoiden tekeleeltä. Kannattaa siis tulla katsomaan. Tilaisuus on myös hyvä käyttää hyväksi esim. tutustuttaessa vanhempiasi siihen, minkälainen opinahjo tämä OKL oikein on ja minkälaisia hullutteluja täällä oikein tapahtuu. Oma äitini tulee noin 350 kilometrin päästä paikalle. Pystyvätkö omat porukkasi samaan?

Ilari Lempiäinen
3.vsk OpeArt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti